fredag 3 februari 2012

Kallt

Nerbäddad under duntäcket känns helt rätt just nu ! Kallt e de *buuuurrr*

God pizza fick vi hos bästa föräldrarna , sedan hade jag gjort god efterrätt oxå ;) väl hemma blev de filt o soffan & barnen somnade eftersom först minst & äldst sist men innan 9 sussade alla.. På fredagar somnar de alltid utan tjat o gnat om att de inte kan sova men på vardagar e de svårt att somna .. Lr Theo han somnar alltid lätt bara han bestämt sig så sover han på 5sek .. Idag hann han bara säga sova så satt han där o snarka , sötongen !
Lilly har konstigt nog börjat somna i famnen , blivit en vana snart o om de e dåligt lr bra vet jag inte , troligast dåligt men e så mysigt & nåt ännu sämre e att vi gör om samma misstag igen som med Theo att bara mamma får lägga ... Men oooh e så svårt att inte villa mysa med dem ;) men de växer fort o vet nog ingen 15 åring som somnar i mammas famn ;)

Nu ska jag sussa o njuta av att kl i te ringer imorrn bitti utan garanterat pigga barn som gör tväremot på helgen o vaknar tidigt istället som på veckodagarna får jag dra upp dem .. De har inte fattat nåt ;) att på vardag kvällar somnar man tidigt = vakna tidigt & på fredagkväll e man vaken längre o sover längre men nä :)

Natti !

Ps på bilderna fick Lilly ett ryck o körde lite gympa .. Ibland tänds hoppet än om de bara e för 5 SEK hon orkar :)

O ren systerkärlek , Anny e den bästa systern!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tyck till här =)